Veel Gestelde Vragen

Enkele veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe lang duurt het om een ​​rijbewijs af te leveren?

Vanaf het moment dat we uw informatie ontvangen door het formulier in te vullen dat we u toesturen, dat alle elementen van uw identiteit bevat die nodig zijn om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 3 tot 7 werkdagen wachten voordat uw rijbewijs wordt afgeleverd bij uw adres.

Ik sta al ingeschreven in een rijschool. Is dat een probleem tijdens de procedure?

Natuurlijk niet, je bent klant van je rijschool, je hebt alleen rechten en geen verplichtingen. Je hebt het recht om ontmoedigd te raken en je geluk elders te beproeven. Je kunt zelfs, als je wilt, online een rijbewijs halen en gewoon naar een rijschool gaan voor lessen, dit is niet verboden.

Is het mogelijk om telefonisch contact met u op te nemen om een ​​vergadering te overwegen?

Vanwege de aard van de uitwisseling, is het mogelijk dat we via gesprekken communiceren, maar dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team om het gesprek te voeren. De beste manier om te communiceren is via e-mail of WhatsApp.

Is het document dat op deze site is gekocht echt?

Ja natuurlijk! Velen die onze diensten gebruiken, kunnen dit bevestigen. Het document dat wij aanbieden is gewoon authentiek en legaal en kan daarom publiekelijk worden gebruikt. Ons team van computer-expats staat, naast onze contacten op hoog niveau, garant voor de authenticiteit van het rijbewijs dat we aan onze klanten verstrekken.

Wat zijn de betaalmethoden?

We hebben de betaalmethode voor alle klanten vereenvoudigd, waar ze ook zijn om betalingen te kunnen doen. De betaalmethoden die we gebruiken zijn MoneyGram, Western Union, Bankoverschrijving en Bitcoins.

Zijn onze gegevens veilig?

We nemen de privacy en discretie van onze klanten te serieus. We verzekeren alle klanten van onze talrijke beveiligingsmaatregelen die worden getroffen om ervoor te zorgen dat er geen gegevenslekkage van onze kant is, zodat we kunnen worden vertrouwd !! Uw informatie is goed opgeslagen, beveiligd en kan niet op onze servers worden gehackt.

beantwoordt deze pagina uw eigen vraag? Zo nee, dan is ons team klaar om uw eigen vraag op elk gewenst moment te beantwoorden. U hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen met uw vragen en een antwoord zal binnen de kortst mogelijke tijd worden gegeven

Open chat